Címkék

Utolsó kommentek

  • elzee: Ma kóstoltam a bort... 19 éves kora ellenére tökéletes állapotban van, talán még mindig nincs a cs... (2022.12.25. 14:32) Éljen, itt a legdrágább vörös!
  • Didier Pénine: @alföldimerlot: If you need personalised Champagne just go to sayitwithchampers.co.uk (2020.06.07. 13:28) Rizlingek az óceánon túlról
  • Szikra Feri: Én most lettem szerelmes a zweigelt-be. Itta már valaki a Balaton-felvidéki Somodi Zsolt Borászat ... (2018.11.27. 11:21) A világ legjobb zweigeltjei
  • gbsz: A lecsós kép forrása nem a linkelt URL, hanem ez: www.gabojsza.hu/2007/07/kedvenc-lecsm.html Kéret... (2017.02.21. 16:44) Mit igyunk a lecsóhoz?
  • ecsabi: @fakanalhos: Aki pedig Angliában él és magyar borra szomjas, az lessen be ide: <a href="http://... (2016.01.31. 16:09) Villányi áttörés
  • Utolsó 20

Alkoholista Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Alkoholista a Facebookon

Terry Gilliam italozó életmódot folytat

2005.11.08. 04:19 - Húzós Tannin

Ma ilyen képes napunk van: a minálunk elősorban Monty Python-agytrösztként ismert amerikai (és nem angol!) rendező Terry Gilliam jelentős protokollköröket bonyolított a napokban, Grimm című filmjét promótálandó. (Amerikai kritikusai eléggé lerántották a filmet, egyébként.) Viszont a protokollozásba belefért egy boros kör is, mivel Gilliam jelentős borkedvelő, és állítólag szereti a magyar bort. A vylyanos Ipacs Szabó főborásznak sikerült is itten egy képre kerülni vele, amikor a Majd Leonardban prezentált egy kóstolót a Jelentős Művésznek. Izmos sztori. Ennyi.

Gilliam vs. Ipacs

Címkék: híradó

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr7112995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grísa 2005.11.08. 20:29:57

A "fontos híradás" után azért pontosítsuk, hogy a képen, balról látható Ipacs Szabó István ("boros körökben" APACS :o) ) a Vylyan pincészet főborásza, aki nem mellesleg, egy csupaszív, nagyon kedves EMBER!

Grísa 2005.11.08. 20:57:48

Az, hogy az amerikai kritikusok eléggé lerántották a filmet, még nem jelent semmit. Magyarországon is vannak "tollforgató beálitottságú kritikusok", akik amúgy egyáltalán nem értenek ahhoz amiről írnak. "Írói vénájuk" ürügyén azonban mégis felhatalmazottnak érzik magukat arra, hogy véleményt nyilvánítsanak olyan dolgokról, amiket csak ugatnak. Itt most nem a filmkritikusokra gondolok.... :o))))

Lucas_Corso 2005.11.09. 10:53:07

Tisztőt Grísa! Ha rendszeresen olvasod az oldalt, talán már feltűnt, hogy szerény személyem nem kedveli a kifejtetlen, konkrét példák és konkrét nevek nélküli kritizálást... :-) Ha - mint rendes tartalomelemző - górcső alá veszem a tágabb kontextust, szerintem Te (pl.) Tannint osztod ebben a hozzászólásban. Gondolod, hogy sikerülni fog megtérítened HT-t a komoly, "szakértő" újságírásnak? (Mellesleg én is leakadok néha, amikor a kötelező ironikus távolságtartásból az sül ki, hogy semmitmondó állításokat teszünk a tárgyról. De az "igazzy szakik'' száraz zsargonszövegeit meg ásítva félbehagyom. A - nem egyszer erőltetett, szellemtelen szóviccek - legalább idegesítenek, így fenntartják a figyelmet. Olcsó módszer, de laegalább módszer. Politikusok is előszeretettel alkalmazzák... "A többi néma csend.")

Grísa 2005.11.09. 20:45:45

Tisztellllllt Lucas Corso! Egyébként teljesen igazad van, feleslegesen koptattam a klaviatúrát. Üdv.

Lucas_Corso 2005.11.09. 23:55:05

Dijör Grísa! Nemtom, most ironizálsz-e, a tágabb kontextus szerint igen... :-) Nem gondolom, hogy feleslegesen koptattad volna a klaviatúrát, ugyanis nem hiszek a pragmatikus nyelv- (ill. klaviatúra-) használatban. Szerintem mindenesetre oszd meg velünk kifogásaidat a hozzá nem értést illetően! (Mellesleg ez a Terry Gilliam ritka perverz arc, a tizenéves lányomat biztos nem engedném a közelébe...) Szóval csak szigorúan, a kritika úgy jó, ha kemény, mint a vídia.
süti beállítások módosítása