Címkék

Utolsó kommentek

  • Didier Pénine: @alföldimerlot: If you need personalised Champagne just go to sayitwithchampers.co.uk (2020.06.07. 13:28) Rizlingek az óceánon túlról
  • Szikra Feri: Én most lettem szerelmes a zweigelt-be. Itta már valaki a Balaton-felvidéki Somodi Zsolt Borászat ... (2018.11.27. 11:21) A világ legjobb zweigeltjei
  • gbsz: A lecsós kép forrása nem a linkelt URL, hanem ez: www.gabojsza.hu/2007/07/kedvenc-lecsm.html Kéret... (2017.02.21. 16:44) Mit igyunk a lecsóhoz?
  • ecsabi: @fakanalhos: Aki pedig Angliában él és magyar borra szomjas, az lessen be ide: <a href="http://... (2016.01.31. 16:09) Villányi áttörés
  • tiboz: A Frittmann pincészet 2015-ben az Év pincészete díjat is kiérdemelte. Sőt még a Wall Street Journa... (2015.10.30. 08:37) Frittmann a tilón
  • Utolsó 20

Alkoholista Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Alkoholista a Facebookon

Tippek a borfaluból

2005.09.02. 09:22 - Húzós Tannin

Hirtelen: Malatinszky Cabernet Franc 2003 (szűretlen), Sebestyén Szekszárdi Kadarka 2004 (!), Günzer Merlot 2003.

Címkék: híradó

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr7513067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

folyton elégedetlenkedő 2005.09.02. 14:14:58

A borfalú menjen a csudába 2000 Ft-os belépővel! Nevetséges

CadArca 2005.09.02. 15:57:32

Bocs, javitok: Menjen a faszba!

CadArca 2005.09.02. 15:58:43

Bocs, javitok: Menjen a faszba!

bob 2005.09.02. 18:43:39

A Malatinszky Cabernet Franc 2003 valami csodás. Az 1000 forintos (hétközben 16:00-ig) belépőhöz viszont nem adtak egy darab kóstolójegyet sem, mondjuk azzal az 5-tel nagyjából ki is törölhettem volna.

feri 2005.09.05. 12:09:43

A borfalusok menjenek a francba! A kiscsajnak volt képe azt mondani, hogy 5 db kóstolójegy is jár a 200 Ft-os belépőhöz.. Így 250 Ft-ért máris kóstolhatunk. Tényleg, miért nem 100 Ft-os a legkisebb egység, ha egy deci bor 300 Ft??? Telhetetlen szervezőbrigád!!!

Pista 2005.09.05. 19:41:44

Ez tényleg gáz, ez nem a magyar borünnep, hanem ez a lehúzás ünnepe :-( Drága volt a belépő (2000 Ft-ból 250 Ft-ot adtak vissza kuponban, meg adtak egy kb. 150 Ft költségű poharat). A kipoharazott borok is drágák voltak, nem csoda, hogy az utolsó napokra megjelentek a féldecit is adó helyek. Amúgy röhejes volt az is, hogy a borok palackozva kb. ötször annyiba kerültek a Borfaluban, mint a ..... hipermarket most lévő borvásáron. Hülyének néznek bennünket :-( Nehogy már a termelőnél drágább legyen mint a lánckereskedelem végén. Pedig szívesen vettem volna egyet-kettőt, márcsak a hangulat kedvéért is, de biza maradt az autókázás a város határában lévő hipermarketbe, mert ugye hülye azért nem vagyok :-) Akkor a szakmai színvonalról. Egy helyen sem ittam a saját hőmérsékletének megfelelő bort. Szinte mindenhol 20 fok feletti volt a bor (a fehéreket fajtától függően 9-15 fok között kéne inni), kivéve egy helyet, ahol kb. 7-8 fokra volt hűtve a bor, nade az meg egy vörösbor volt, amit 15-18 fokosan kellett volna adni. A legjobb az egészben a sült csülök volt és ezzel azt hiszem, hogy mindent elmondtam a színvonalról. Remélem, hogy ilyen Borfalut az életben nem csinálnak többet.

Horatio 2005.09.05. 22:30:27

Egy helyen kaptam hűtött fehérbort, egy helyen mondtak a borukról valamit. Mayer 2002-es Kopárja nagyon jó volt (650-ért), a Hétszőlő 2000-es 4 puttonyosa 750-ért viszont gyengécske. A műsor általában színvonalas volt, mondjuk azt, hogy arra fizettünk 1750Ft-ot, tán kicsit megnyugszunk.

Árpika 2005.09.06. 08:03:31

Valóban nagy lehúzás volt, csak én erről megkérdeztem a másik oldalt is. A borászok azt mondták, idén négyszer annyit kellett fizetni a helyért, mint tavaly. Gondolom, a tisztelt szervezők nagyot akartak kaszálni. (Persze az is lehet, hogy a fővárostól többért bérelték a területet, de azért ez már erős túlzás, főleg, ha figyelembe vesszük, miféle borzalmakat adtak jó drágán bizonyos helyeken.) Így már érthetőek a magas borárak, valamiből ki kellett termelni a helypénzt. Én taktikusan megkérdeztem a viszonylag ismeretlen, de nekem tetsző bort áruló termelőket, hol lehet kapni a portékájukat.
süti beállítások módosítása