Címkék

Utolsó kommentek

  • elzee: Ma kóstoltam a bort... 19 éves kora ellenére tökéletes állapotban van, talán még mindig nincs a cs... (2022.12.25. 14:32) Éljen, itt a legdrágább vörös!
  • Didier Pénine: @alföldimerlot: If you need personalised Champagne just go to sayitwithchampers.co.uk (2020.06.07. 13:28) Rizlingek az óceánon túlról
  • Szikra Feri: Én most lettem szerelmes a zweigelt-be. Itta már valaki a Balaton-felvidéki Somodi Zsolt Borászat ... (2018.11.27. 11:21) A világ legjobb zweigeltjei
  • gbsz: A lecsós kép forrása nem a linkelt URL, hanem ez: www.gabojsza.hu/2007/07/kedvenc-lecsm.html Kéret... (2017.02.21. 16:44) Mit igyunk a lecsóhoz?
  • ecsabi: @fakanalhos: Aki pedig Angliában él és magyar borra szomjas, az lessen be ide: <a href="http://... (2016.01.31. 16:09) Villányi áttörés
  • Utolsó 20

Alkoholista Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Alkoholista a Facebookon

London Tokaj

2011.10.21. 06:00 - Szomjas Gödény

Újabb borkereskedés nyílik a brit piacon London Tokaj néven, számol be a hírről a Decanter honlapja. A bolt magyar borokra kíván összpontosítani, és szerényen máris a Britanniában elérhető legszélesebb választékot ígéri a magyar piacról. Csak online boltot szándékoznak nyitni, nyilatkozta Frank Smith igazgató a Decanternek. Bár nem sikerült megtalálnom a London Tokaj honlapját, annyi biztos, hogy ezen a néven jegyeztek be céget Londonban.

Frank Smith elmondása szerint másfél éves kutatás után állt össze a nagyjából 60 tételes portfólió, amelyben Tokajé a főszerep, de olyan "érdekes" nevek is előfordulnak, mint Figula, Balassa, Lenkey vagy az egri Demeter Csaba. Szándékoznak furmintot, hárslevelűt, olaszrizlinget is tartani, de lesz a mineralitás varázsszavával kínált somlói is a palettán. Találtak elegáns egri kadarkát és burgundi stílusú kékfrankost is, ebből úgy vélem, hogy már megtalálták a borokhoz a marketing megfelelő hívószavait is. Az igazgató szerint mostanra érte el a magyar bor iránti érdeklődés a kritikus tömeget Angliában, évtizedes távlatban előretekintve pedig a magyar borok jelenthetik a következő nagy sikersztorit a világ borpiacán.

Örömteli hírnek tartom, hogy az alapos kutatómunka kis palackszámmal dolgozó, minőségi terméket előállító pincészeteket is megtalált, ideális esetben tehát egy igazi kis „borbutik” jelenhet meg az Interneten, melynek jó eséllyel a szofisztikált és érdeklődő angol borisszák jelenthetik a közönségét.

Reméljük, hogy nekik is tetszeni fognak a magyar borok, addig is izgatottan várjuk a honlapot, világhírre fel!

Címkék: hírek tokaj london borkereskedés

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr193318644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szomjas Gödény · http://szomjasgodeny.hu/ 2011.10.21. 11:36:41

További részletek, magyar szállal, a projektben közvetlenül is érintett kollégáktól:

borravalo.hu/2011/10/21/megszolal-a-london-tokaj/
süti beállítások módosítása