Címkék

Utolsó kommentek

  • Didier Pénine: @alföldimerlot: If you need personalised Champagne just go to sayitwithchampers.co.uk (2020.06.07. 13:28) Rizlingek az óceánon túlról
  • Szikra Feri: Én most lettem szerelmes a zweigelt-be. Itta már valaki a Balaton-felvidéki Somodi Zsolt Borászat ... (2018.11.27. 11:21) A világ legjobb zweigeltjei
  • gbsz: A lecsós kép forrása nem a linkelt URL, hanem ez: www.gabojsza.hu/2007/07/kedvenc-lecsm.html Kéret... (2017.02.21. 16:44) Mit igyunk a lecsóhoz?
  • ecsabi: @fakanalhos: Aki pedig Angliában él és magyar borra szomjas, az lessen be ide: <a href="http://... (2016.01.31. 16:09) Villányi áttörés
  • tiboz: A Frittmann pincészet 2015-ben az Év pincészete díjat is kiérdemelte. Sőt még a Wall Street Journa... (2015.10.30. 08:37) Frittmann a tilón
  • Utolsó 20

Alkoholista Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Alkoholista a Facebookon

Pesti Side Top 33 Refresh

2005.08.16. 21:34 - Húzós Tannin

Sokmindent elmond a hazai gasztrosajtóról, hogy az egyetlen kicsit is mértékadónak gondolható, valószínűleg (Kék Fény-rajongóknak: valószínűsíthetően) tök független, ráadásul megfelelő érvekkel és többé-kevésbé találó megjegyzésekkel alátámasztott étteremtoplista a Pesti Side című expatblogé. Néhány ponton lehetnének ugyan ellenvetéseink, aggodalmaink meg ilyenek (miért került ki a Matteo, he? mit keres ott a Gundel?), de személyes tapasztalataink zöme bőven alátámasztja a Budapestre száműzött amerikaiak véleményét. A hír annyi, hogy nemrég frissült a lista, bekerült például a Maligán. Egyébként, ha valaki erről a listáról lop magának ötletet, hogy hová menjen vacsorázni, jó eséllyel nem fog csalódni.

Címkék: táplálkozás

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr2113081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

temy 2005.08.19. 10:55:17

A Maligán szutyok hely, a konyhájuk csapnivaló...egyedül a borválaszték ami úgy-ahogy megfelelő.

belesuppedt 2005.08.22. 10:56:07

Kétszer volt "szerencsém" a Gundel-ban étkezni. Nem vagyok nagy étterembe járós, de az élményszint a küszöb alatt volt. Az étel nem ízlett. A helyiségre rányomta bélyegét a szocreál. Tudom, hogy ciki Gundelban egyszerű rántotthúst kérni, de ha van nekik gondoltuk, legalább összehasonlítjuk. Ízetlen cipőtalp meg egy necchálós fonnyadt citrom brrrr. Kevés kreativitás, gulás, libamáj, rántotthús, szarvasgomba... Ráadásul udvariatlanok is voltak velünk. Másodszor már hivatalos rendezvényre mentünk. A meghívott francia vendégek nem értették, mitől híres ez megkopott fényű étterem, ami kényelmesen belesüppedt a múltjába.

Ferraiolo 2005.08.28. 23:46:09

Ha valaki, akkor a Maligán Étterem nagyon sokat tesz a kultúrált borfogyasztás népszerűsítése érdekében. A tulajdonos maga válogatja össze két sommelierje segítségével a borválasztékot és mondhatom, nagyon igényesen és pártatlanul. Lehet itt fikázni, de csinálni is lehet jobban....
süti beállítások módosítása