Címkék

Utolsó kommentek

  • elzee: Ma kóstoltam a bort... 19 éves kora ellenére tökéletes állapotban van, talán még mindig nincs a cs... (2022.12.25. 14:32) Éljen, itt a legdrágább vörös!
  • Didier Pénine: @alföldimerlot: If you need personalised Champagne just go to sayitwithchampers.co.uk (2020.06.07. 13:28) Rizlingek az óceánon túlról
  • Szikra Feri: Én most lettem szerelmes a zweigelt-be. Itta már valaki a Balaton-felvidéki Somodi Zsolt Borászat ... (2018.11.27. 11:21) A világ legjobb zweigeltjei
  • gbsz: A lecsós kép forrása nem a linkelt URL, hanem ez: www.gabojsza.hu/2007/07/kedvenc-lecsm.html Kéret... (2017.02.21. 16:44) Mit igyunk a lecsóhoz?
  • ecsabi: @fakanalhos: Aki pedig Angliában él és magyar borra szomjas, az lessen be ide: <a href="http://... (2016.01.31. 16:09) Villányi áttörés
  • Utolsó 20

Alkoholista Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Alkoholista a Facebookon

Egri borgála az Akadémián

Tizenöt fős válogatott, bemutató meccs

2007.02.16. 10:53 - csite

Az utolsó pillanatban szólunk, de szólunk: holnap, azaz 2007. február 17-én 15:00-tól (a tervezett záróra 18:00, röhej!) a nagyközönség előtt mérkőzik meg bemutató jelleggel az egri top 15. A belépő elővételben háromezer-ötszáz forint volt, a helyszíniről a szervező Egri Borvidékért Alapítványnál tessék érdeklődni. Elvben a legjobb borok kerülnek terítékre, az elővéleményezés nemes feladatát a Mészáros–Rohály doktorpáros vezette zsűri január 15-én végrehajtotta. Akinek még szabad a szombat délutánja, és késztetése van, a következő kerettel találkozhat: Demeter Csaba, Pók Tamás (Monarchia), Dula Bence, Gál Lajos, Gál Tibor, Buttler gróf, Juhász testvérek, Kaló Imre, Kőporos, Orsolya (fél füllel azt hallottuk, lehet, hogy a Turcsek–Tarnóczi duó helyébe Tóth Ferenc lép valamiért), Simon, St. Andrea, Thummerer, Tóth István, Vincze Béla. Jó délutánt, jó kóstolást!

Címkék: st. andrea eger orsolya monarchia gróf buttler tóth istván simon thummerer vincze juhász testvérek kaló dula egri borvidékért alapítvány gál tibor gál lajos tóth ferenc demeter csaba kőporos

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr6337035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G.Z. 2007.02.16. 11:47:47

Istenem, bárcsak Pesti lehetnék...

Művelődő 2007.02.16. 13:19:00

Ezt azért nem kívánnám magamnak,de -más megközelítéssel ugyan,de- valami hasonlót én is éreztem...Azért ez a névsor tartalmazza a krémet.És,ha minden boruk nem is felejthetetlen,azért mindenki le tud tenni az asztalra "valamit".

Megnéztem az alapítványi oldalt is.Tudja valaki,hogy valójában kik a létrehozók?

Telki Cuvée 2007.02.18. 19:52:09

Tegnap gondoltam egyet és előzetes bejelentkezés nélkül is elmentem az MTA-ba. Kösz Csite a bíztatást, mert megérte. A hivatalos rész a résztvevők szerint jól sikerült, de a nyilvános szakaszon nem volt tolongás, talán jobban kellett volna reklámozni a rendezvényt. A 2007-es válogatott két helyen változott a 2006-os képest: Dula Bence és az Orsolya pince kikerült, a Bolyki birtok és Tóth Feri bácsi bekerült, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy a csapat egységesnek látszik. Az Egri Borvidékért Alapítványt két az Egri Hozam Klubban „megerősödött” fiatal, Hirt Mihály és Ipacs Géza alapította. Nekik és a válogatottnak úgy tűnik van elképzelésük arról, hogyan vezesse az egri borászokat győzelemre a Hitetlenekkel (értsd: az egri bor potenciáljában nem bízókkal) szemben. Egy egységes regionális marketing stratégián dolgoznak, saját és uniós pénzekből . Lesz Borvidéki Kereskedőház és egyedi bikavér-palack is... A kiadványaik pedig szemet gyönyörködtetőek! A borokról remélem a nálam profibbak majd beszámolnak, de mindenki a csúcsborával jött el, szerencsémre most a nejem vállalta a vezetést (a Borszalonért viszonzásul). Jó hír azoknak, akik kimaradtak: ezentúl minden év elején eljönnek az Akadémiára! Tehát, ha valaki utál ködben vezetni a Borszalonra (főképp pedig vissza) december végén, az pár héttel később Pesten is képet kaphat a legjobb egri borokról.
süti beállítások módosítása