Címkék

Utolsó kommentek

  • elzee: Ma kóstoltam a bort... 19 éves kora ellenére tökéletes állapotban van, talán még mindig nincs a cs... (2022.12.25. 14:32) Éljen, itt a legdrágább vörös!
  • Didier Pénine: @alföldimerlot: If you need personalised Champagne just go to sayitwithchampers.co.uk (2020.06.07. 13:28) Rizlingek az óceánon túlról
  • Szikra Feri: Én most lettem szerelmes a zweigelt-be. Itta már valaki a Balaton-felvidéki Somodi Zsolt Borászat ... (2018.11.27. 11:21) A világ legjobb zweigeltjei
  • gbsz: A lecsós kép forrása nem a linkelt URL, hanem ez: www.gabojsza.hu/2007/07/kedvenc-lecsm.html Kéret... (2017.02.21. 16:44) Mit igyunk a lecsóhoz?
  • ecsabi: @fakanalhos: Aki pedig Angliában él és magyar borra szomjas, az lessen be ide: <a href="http://... (2016.01.31. 16:09) Villányi áttörés
  • Utolsó 20

Alkoholista Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Alkoholista a Facebookon

Ein Land, wo noch alles in Ordnung ist

Malatinszky Csaba-interjú A Bűvös Szakácson

2007.08.07. 09:34 - Albert gazda

Épp a minap malatinszkyztunk egy 2006-os chardonnay erejéig, de megint azt tesszük, azért, mert A Bűvös Szakácsra felkerült egy interjú a villányi emberrel. Nem most, hanem még 2004 áprilisában készült ez, mégis érdemes elolvasni bizonyos máig ható tanulságok okán. Bónusz: hátszín boros mártással.

Címkék: szemleszerű malatinszky a bűvös szakács

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr89134187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

commentgyár 2007.08.07. 17:15:46

csak az a vicces benne, hogy 2004-es. annyira más világ lett volna?

a legnagyobb problémák viszont még mindig ezek. volt szerencsém az elmúlt hetekben jó néhány neves borásszal csevegni néhány mondat erejéig és ugyanezeket a problémákat vázolták.
a minőség támogatásának hiányát, az ad-hoc közösségi bormarketinget, stb...

káááááááááár, nagy kár :(
süti beállítások módosítása