Címkék

Utolsó kommentek

  • elzee: Ma kóstoltam a bort... 19 éves kora ellenére tökéletes állapotban van, talán még mindig nincs a cs... (2022.12.25. 14:32) Éljen, itt a legdrágább vörös!
  • Didier Pénine: @alföldimerlot: If you need personalised Champagne just go to sayitwithchampers.co.uk (2020.06.07. 13:28) Rizlingek az óceánon túlról
  • Szikra Feri: Én most lettem szerelmes a zweigelt-be. Itta már valaki a Balaton-felvidéki Somodi Zsolt Borászat ... (2018.11.27. 11:21) A világ legjobb zweigeltjei
  • gbsz: A lecsós kép forrása nem a linkelt URL, hanem ez: www.gabojsza.hu/2007/07/kedvenc-lecsm.html Kéret... (2017.02.21. 16:44) Mit igyunk a lecsóhoz?
  • ecsabi: @fakanalhos: Aki pedig Angliában él és magyar borra szomjas, az lessen be ide: <a href="http://... (2016.01.31. 16:09) Villányi áttörés
  • Utolsó 20

Alkoholista Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Alkoholista a Facebookon

Kaló Imre felajánl

II. Adventi Jótékonysági Borárverés Százhalombattán

2007.11.28. 05:56 - Weér Yvo

Szeretünk jótékonykodni, a rossz nyelvek szerint például azért is, mert így magunkat többnek érezhetjük – valakinél. De ne legyünk rosszmájúak, örüljünk, ha valaki a köz javára fordít sokat-keveset, amennyi telik.

Kiderült, hogy már Százhalombattán is lehet borral jótékonykodni (egyszer majd battai paradoxonról is beszél majd a világ!): december 2-án 15 órától a városban található Hotel Trainingben (cím a szerkesztőségben, egyébként Augusztus 20. u. 6.) lehet licitálni egy sor jeles borászatunk valószínűleg szintén jeles boraira. A bevételeket a városban működő Sérültekért Alapítvány, amely az árverést rendezi – idézem –, „az enyhe, középsúlyos és halmozottan sérült, valamint mozgásfogyatékos tanköteles koron túli fiatalok nappali ellátására, fejlesztésére, képzésére, munkára való felkészítésére fordítja.” Az adományozók megérdemlik, hogy név szerint is megemlítsük őket, ábécérendben: Etyeki Borút Egyesület (a borvidék válogatott boraival), Figula Mihály, Frittmann Testvérek, Kaló Imre, Nyakas Pincészet, Pannonhalmi Apátsági Pincészet, Szepsy István, Szeremley Birtok, Szőke Mátyás, Tiffán Ede és Zsolt, Tóth Ferenc, Tóth István, Vylyan Pincészet.

Mivel a borászok között van két Tóth, ezért a szervezők úgy döntöttek, a rendezvény lebonyolítói között is lesz kettő, de csak Cseheket sikerült találni: a borárverést Cseh Gábor borász, borkereskedő – aki szintén ajánlott fel néhány tételt az árverésre – és Cseh Márton sommelier vezeti.

Aki úgy gondolja, szeretne licitálni a borokra, amelyek – ismét idézek – „egy része kereskedelmi forgalomba már nem kapható”, küldjön mailt a serültek kukac mail pont battanet pont hu-ra, aki meg többre kíváncsi, annak üzenem: a Google jó barát.

Címkék: árverés híradó

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr18244916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wittmanboy 2007.11.29. 12:13:14

Kaló Imre kedvenc borászom, de a leadet így sem értem.
süti beállítások módosítása