Címkék

Utolsó kommentek

  • Szikra Feri: Én most lettem szerelmes a zweigelt-be. Itta már valaki a Balaton-felvidéki Somodi Zsolt Borászat ... (2018.11.27. 11:21) A világ legjobb zweigeltjei
  • gbsz: A lecsós kép forrása nem a linkelt URL, hanem ez: www.gabojsza.hu/2007/07/kedvenc-lecsm.html Kéret... (2017.02.21. 16:44) Mit igyunk a lecsóhoz?
  • ecsabi: @fakanalhos: Aki pedig Angliában él és magyar borra szomjas, az lessen be ide: <a href="http://... (2016.01.31. 16:09) Villányi áttörés
  • tiboz: A Frittmann pincészet 2015-ben az Év pincészete díjat is kiérdemelte. Sőt még a Wall Street Journa... (2015.10.30. 08:37) Frittmann a tilón
  • tiboz: A cikkben a Château Beau-Séjour Bécot pincészet 2011-es évjáratáról esett szó. Most találtam egy c... (2015.10.22. 12:48) Bordeaux en primeur, Budapest
  • Utolsó 20

Alkoholista Twitter

  • Hibás feed URL.

Alkoholista a Facebookon

Tokaj-Hegyalján Berecz Stéphanie az Év bortermelője

2010.05.29. 06:16 - Az Alkoholisták

A Tokaj-hegyaljai Év bortermelője díjat 2010-ben Berecz Stéphanie-nak ítélték. Berecz Stéphanie és férje, Berecz Zsolt családi pincészete, a Tokaj Kikelet sokunk régi kedvence. Boraik mindig tiszták, világosak, virágosak és elevenek. A 2002-es 5 puttonyos Aszú és a 2003-as Szamorodni a műfaj klasszikusai. Berecz Stéphanie számos jelentős tokaji birtokon dolgozott, 2006 óta a Moonvalley Wines Tokaj borásza. Gratulálunk az elismeréshez! (V&F mélyriportja a Kikeletről itt olvasható.)

Címkék: tokaj év bortermelője kikelet berecz stephanie moonwalley

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr922039532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pecz 2010.05.29. 07:57:36

Éljen!

Ő az, akire Sárkozyt elcseréltük. Jó csere volt!

demisec · http://thepit.blog.hu 2010.05.29. 10:30:22

A száraz furmintjukat meg az egyik késői küvéjüket kóstoltam nem rég. Nagyon szimpatikus, kézműves borok.

Kabócás 2010.05.31. 07:53:28

Csatlakozni tudok én is, a szegedi Tokaj Grand touron kóstoltam először a boraikat. Átlagon felülinek mondhatóak és a fent nevezett Hölgy is szimpatikus volt, főleg amikor előkerült az asztal alól a "dugi-aszú" :)))