A Tokaji Ősz keretében a hétvégén a mélyművelt és fizetőképes borbarátok faggathatnak borászokat és dűlőket. Az immár hatodszor megrendezett esemény célja a szervezők megfogalmazása szerint: "a tokaji bort, valamint annak filozófiáját ismerő, értő borfogyasztó közönség mind magasabb szintű kiszolgálása". A mission statementben vizionált vendégek "nem csak a borra, hanem az a mögött húzódó filozófiára, s nem utolsó sorban az emberre, a borászra is kíváncsiak". A filozófiától és a terepszemlétől lankadó látogatók savlekötéséről neves vendégséfek gondoskodnak (Onyx, Arany Kaviár, Ős Kaján etc.).
A programcsomagok többségénél a keret már betelt, de ízelítőnek itt egy még megpályázható:
Borkóstoló Bárdos Saroltával (Tokaj Nobilis) és Bodó Judittal (Bott Pince) - helyszín: Tokaj Nobilis Szőlőbirtok, Bodrogkeresztúr
Borkóstoló Molnár Péterrel (Patricius) és Prácser Hajnalkával (Erzsébet Pince) - helyszín: Patricius Szőlőbirtok, Bodrogkisfalud
Borvacsora: a Királyudvar és a Kikelet Pince boraihoz az Onyx étterem séfje által készített menüsor - helyszín: Királyudvar, Tarcal
Dűlőtúra az Urbán-dűlőben - házigazda: Szepsy István
Mádot képviselő borok kóstolója - helyszín: Disznókő Traktorgarázs
Kedvezményes csomagár: 1 fő részére egyágyas szobában 59900 Ft / fő; 2 fő részére kétágyas szobában 99900 Ft / 2 fő
Címkék: tokaj tokaji ősz 2009
7 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr211387604
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
kezdő alkoholista · http://physicist-student.deviantart.com/gallery/ 2009.09.17. 12:36:39
A programok érdekelnének, de oda- és visszaút valamint szállás nélkül... Bár, feltehetőleg még úgy is drága lenne, de a különböző csomagokban nagyon jó programok vannak. Tetszik az ötlet.
laszy001 · http://www.autostat.hu/ 2009.09.17. 15:38:35
jól hangzik, de egy kicsit drága. Ha magadnak szervezed szerintem olcsóbban ki lehet hozni egy ilyen bortúrát.
vörös és fehér 2009.09.17. 15:48:07
@laszy001: hát, csak nem biztos hogy sikerül az onyx séfjét lehívnod, hogy vacsorát főzzön neked :)
kezdő alkoholista · http://physicist-student.deviantart.com/gallery/ 2009.09.17. 16:02:24
Meg rávenni a borászokat, hogy együtt kóstoltassanak, vagy, hogy az általad meghatározott néhány napon érjenek rá...
peaat 2009.09.17. 16:09:10
Demeter Zoli boraihoz főz Molnár Gábor(Enoteca Corso)a magyar gasztronómia reménysége(Étterem és bor kalauz szerint).
Ismerve a borászt és a séf kvalitásait,nem gyenge vacsorának ígérkezik. Csak hogy igazán neves vendégséfet is megemlítsünk..
Ismerve a borászt és a séf kvalitásait,nem gyenge vacsorának ígérkezik. Csak hogy igazán neves vendégséfet is megemlítsünk..
ringsider · http://fussatokbolondok.blog.hu 2009.09.17. 20:38:18
@peaat: jó lesz, én már kóstoltam...:-)
kádkongató 2009.09.18. 01:21:04
könnyű ringsider úr! amerikai lesz sztem is...:))
Utolsó kommentek