A szüret nagyon szépen alakul. A remek időjárási körülményeknek köszönhetően a szőlő pontosan annyi időt kaphat, amennyire szüksége van. Az időjárás miatt egyáltalán nem kell aggódnunk. A szőlő kétharmada már a pincében van, a kékfrankosból, a cabernet sauvignonból és a cabernet franc-ból maradt még kint egy kevés. A pinot noir és a syrah rendkívüli minőséget mutat. A természetes élesztők idén nagyon lassan dolgoznak, az erjedés alacsony hőmérsékleten zajlik. Mély színre és sima tanninokra számítok.
A bejegyzés trackback címe:
https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr933284224
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek