Címkék

Utolsó kommentek

  • elzee: Ma kóstoltam a bort... 19 éves kora ellenére tökéletes állapotban van, talán még mindig nincs a cs... (2022.12.25. 14:32) Éljen, itt a legdrágább vörös!
  • Didier Pénine: @alföldimerlot: If you need personalised Champagne just go to sayitwithchampers.co.uk (2020.06.07. 13:28) Rizlingek az óceánon túlról
  • Szikra Feri: Én most lettem szerelmes a zweigelt-be. Itta már valaki a Balaton-felvidéki Somodi Zsolt Borászat ... (2018.11.27. 11:21) A világ legjobb zweigeltjei
  • gbsz: A lecsós kép forrása nem a linkelt URL, hanem ez: www.gabojsza.hu/2007/07/kedvenc-lecsm.html Kéret... (2017.02.21. 16:44) Mit igyunk a lecsóhoz?
  • ecsabi: @fakanalhos: Aki pedig Angliában él és magyar borra szomjas, az lessen be ide: <a href="http://... (2016.01.31. 16:09) Villányi áttörés
  • Utolsó 20

Alkoholista Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Alkoholista a Facebookon

Két hétig csak fesztiválok

2012.05.31. 06:00 - palack

Bár az időjárás még bizonytalankodik, menthetetlenül elkezdődött az idei szabadtéri fesztiválszezon. A következő két hét kínálatából kortyolgatok, akinek van egyéb idevágó ajánlata, szóljon bátran a poszt alatt. Ma még fedett pályán lehet ismerkedni a tokaji dűlőkkel HetedHétHatáron, ahogy azt már beharangoztam korábban, hétvégén aztán Budapesten két középsúlyú borfesztivál is szorít majd a csapadék ellen. Az Erzsébet téren az Akvárium klubban a Belváros új borbárjának nyitását ünneplik koncertekkel és huszonhárom borászat részvételével. A fesztivál neve: Time for Wine szép kontrasztban van másik ajánlott eseményemmel, a Kárpát-medencei Borászok 7. Találkozójával. A Budatétényi Rozáriumban szintén huszonhárom pince boraival lehet majd ismerkedni zene és egyéb programok mellett. A sörösök is duplázhatnak ezen a hétvégén. A kommerszebb vonalat a Belga Sörök Fesztiválja képviseli majd a Vajdahunyadvárban, az egyedi élményeket és hazai sörforradalom jelenlegi állását a harmadik Főzdefeszten tanulmányozhatjuk majd péntektől a Mikszáth téren és környékén. A jövő hét kínálatából két eseményt szeretnék kiemelni. A hajdani budai, most már simán Gourmet Fesztivál a szigetesek szervezésében nagyon helyesen az ikszedik borfesztiválból gourmet éttermes irányba indult. Maradt azért így is vagy huszonnégy résztvevő borászat, van miből választani az ínyencfalatok mellé. Nem lesz olcsó mulatság gurméskodni: a 2900 Ft-os belépőjegy mellett szinte minden ételért és italért külön kell majd fizetni. Végül ne legyek már ilyen szűk látókörű, eddig csak budapesti eseményeket ajánlottam. Jövő hétvégén tartják Nyúlon, a hangulatos vaskapui pincesoron a Pannonhalmi Borvidéki Pincefesztivált. Aki ismeri ezt az igen kevéssé ismert borvidékünket, annak azért, aki nem, annak pedig azért lesz érdemes elmennie Nyúl Yorkba június 9-10-én.

Címkék: programajánló

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alkoholista.blog.hu/api/trackback/id/tr194551628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Birkesz 2012.05.31. 11:52:51

Bár már veszett fejsze nyele, de a nagykorúvá vált Szegedi Borfesztivál miért nem volt legalább egy kósza bejegyzés erejéig megemlítve?
(No offense)

Gabssy · http://www.medvebor.hu 2012.05.31. 12:01:05

@Birkesz: A magam részéről a szegedi borfesztet inkább titkolnám. Így is alig lehet elférni. :-)

Gabssy · http://www.medvebor.hu 2012.05.31. 12:01:52

@Gabssy: Lehetett. Ezekkel a fránya igeidőkkel csak a baj van.
süti beállítások módosítása