Ma kezdődik a Budai Gourmet: idén új helyszínen, a Budavári Palota teraszain tartják az immár bor és jazz napokká vedlett fesztivált. A komoly ital és zenei kínálat mellett idén újra rágyúrtak a gasztróra, így az olajban tocsogó sült kolbász vagy tarja helyett a látogatók kénytelenek lesznek valami igényesebbel beérni. Az Aréna Catering ételei mellett péntektől vasárnapig naponta két-két neves vendégséf fogásait lehet majd kóstolni, bográcsban pedig birka-, belsőség- illetve marhapörkölt is készül majd. Aki ebben a nem éppen ingerszegény környezetben még figyelni tud, az a borhoz és gasztronómiához kapcsolódó színpadi beszélgetéseket is figyelemmel kísérheti. Ma 14-től 18 óráig szakmai nap lesz, utána nyitnak mindenki számára, és éjfélig be sem zárnak. Péntektől vasárnapig pedig minden nap 11-től 24 óráig lehet majd kóstolni, hallgatni, beszélgetni. A napi belépő 2000 Ft, a 4 napos bérlet ára 5000 Ft, ami tartalmaz egy Schott Zwiesel 380 ml-es kóstolópoharat. Irány a Budai Vár.
[A képet innen vettem.]
Utolsó kommentek